Jag tyckte att det var jätte roligt att sälja lemonad denna sommar och har lärt mig massor på att göra det. Denna sommar blev lite av en testsommar, men nu när jag vet hur populär min lemonad blev, är mina planer helt klart att fortsätta nästa sommar. Jag tror att det kommer att gå ännu bättre då, eftersom jag nu vet vad som funkar och vad som är bra och dåligt att göra.

Om jag vann Benny Awards skulle det hjälpa mig väldigt mycket, eftersom jag skulle kunna berätta det för mina kunder och det skulle vara bra reklam för mitt företag. Jag skulle dessutom ha stor glädje av vinstpengarna, eftersom jag skulle vilja utveckla mitt företag vidare till nästa sommar. Jag vill investera i en större kylväska med hjul som jag kan dra på stranden, en stor kastrull med tappkran så att jag snabbare kan hälla upp lemonaden i flaskorna, en liten ismaskin och kanske en extra citronpress för att vi ska kunna pressa två personer samtidigt. Om jag köpte dessa saker är jag säker på att jag skulle kunna göra och sälja ännu mer lemonad nästa år!

Jag har även funderat på att ha med fler kompisar nästa sommar och att vi kanske skulle dela upp oss, så att vi är flera som säljer samtidigt på olika stränder.

Om jag tänker ännu längre fram i tiden, skulle jag vilja starta ett eget riktigt företag och göra lemonad i en fabrik för att sälja ute i butiker i snygga förpackningar. Jag skulle även vilja hitta på fler smaker och bli lika stor och bra som ”Spindrift Fresh”, min förebild i Amerika.

 

img_1476